Egyedi ajándék szalag-matrica nyomtatás

 

Bármely meglepetésnél nincs szebb, mint egy egyedi névre szóló ajándék szalaggal átkötött meglepetés. Ezen felül az is igazán különleges, ha egy ajándékra, névre szóló matrica kerül felragasztásra. Mi ebben tudunk segíteni. Szolgáltatásunk ajándék csomagoló szalagok, öntapadós marcicák feliratozása a vevő által meghatározott szöveggel. A szalagok, matricák színe választható, a hozzá tartozó szöveg színe a szalaghoz igazodik. A felhasználási területnek csak a képzelet szab határt. A vállalási határidő a gyártásra 3-5 nap.
 

Milyen eseményekre javasoljuk


  
 

Esküvők, lánybúcsúk-legénybúcsúk, ballagások, szalagavatók, babaszületés, karácsony, valentin nap, ajándékozás, céges rendezvények
 

Szalag-matrica információ


Nyomtatási hossz:
A legkisebb kérhető mennyiség 2,5cm, míg az egyben leghoszabban kinyomtatható mennyiség 99cm. Természetesen több méter is nyomtatható, de egyben maximum 99cm.

Szalag-matrica szélessége:
12mm és 24 mm-es szalagok és matricákat tudunk nyomtatni.

A nyomtatás ára:
Egységesen 25Ft/cm. A szalagok személyesen is átvehetők Budapesten, de akár postázás is választható. A posta költség 1500Ft, de 10.000Ft feletti rendelés esetén  a postázás ingyenes.


Szalagok-feliratok színei:
A szalagok színe választható, de minden szalaghoz meghatározott szövegszín tartozik, amin változtatni nem tudunk.

       
     glitter arany-fekete matrica           glitter ezüst-fehér matrica                    kék-arany szalag                           piros-arany szalag                       rózsaszín-arany szalag